Bwin Anmeldelse
23
JUL

Bwin Anmeldelse

  • JULY 23 2019

Badminton har stille og roligt etableret sig som en af de foretrukne sportsgrene blandt danskerne. Derfor er der også mange danskere, der gerne vil oddse på badminton. Vi har fundet frem til de bedste odds sider til badminton betting for danske spillere. Du får først og fremmest en Top 5, og får du lidt ekstra råd til altid at finde markedets bedste odds.
Bwin blev grundlagt i 1997. I begyndelsen af 00’erne var det den største bookmaker i Europa og desuden en af de største i verden. Blandt danske spillere var Bwin utrolig populær, men efter liberaliseringen i 2012 var Bwin ikke længere at finde på markedet.
De kom dog tilbage igen nogle få år efter, og i skrivende stund er Bwin åbne for danske spillere. De har fuld dansk licens og kan dermed tilbyde lovlige og skattefrie spilmuligheder for alle danskere.


Derfor bor du oprette dig

Derfor bør du oprette dig

Hvis du er vild med sport og ønsker et stort spiludvalg på lidt af hvert, så er Bwin den ideelle bookmaker at spille hos. Især inden for fodbold er de stærke, men du finder odds på lidt af hvert. Deres platform er nem at bruge - den ser faktisk knaldgodt ud.
Selvom Bwins service modtager blandede anmeldelser, så mener vi, at den generelt er udmærket. Udbetalinger går generelt hurtigt, og der er sjældent nogle problemer. Brugere der har verificerede sig med NemID behøver sjældent at verificere sig på yderligere måder.
Vær opmærksom dog opmærksom på, at Bwin er hurtige til at limitere, hvis de ser, at du er en seriøs spiller der skaber overskud over en lang periode. Bwin egner sig især til hobbyspillere, men selv hvis du er seriøs spiller bør du alligevel kunne udnytte Bwins odds i et stykke tid.


du-kar-naturligvis

Du kan naturligvis få en velkomstbonus som ny spiller hos Bwin

Deres bonus er ret almindelig, men ganske god: Du får 100% af dit eget indskud i bonus, op til 1.000 kroner.
Omsætningskravene er ikke de nemmeste på markedet, men det er bestemt muligt at gennemspille bonussen, hvis du er god til den slags. Dit bonusbeløb skal omsættes mindst 10 gange for odds 1,70 eller mere. Benytter du dig af den maksimale bonus - dvs. du får 1.000 kroner sat ind på kontoen - skal du have omsat for 10.000 kroner inden du kan få pengene udbetalt.
Som ny bruger kan du nyde godt af denne bonus - men der er også godt nyt for etablerede spillere. Bwin er nemlig en af de bookmakere, der giver allerflest regelmæssige tilbud til kundebasen. Ofte kan du hente små kontante bonusser eller freebets. Der er næsten noget hver måned. I forbindelse med store kampe i fodbold, som fx Champions League og VM, kan du ofte få helt særlige tilbud.
Hver uge har Bwin også forhøjede odds på visse kampe, så det er også værd at tage med. Overordnet er der en masse ekstra værdi at hente hos Bwin, hvilket er positivt.


du-kan-oddse

Du kan oddse på næsten alle væsentlige sportsgrene hos Bwin

Med hensyn til spiludvalget, så ser det rigtigt godt ud. Du kan oddse på næsten alle væsentlige sportsgrene hos Bwin, og de er ofte ret tidligt ude med odds. Den eneste reelle begrænsning er, at de ikke har Asian handicaps til rådighed. I stedet fokuserer de på europæiske handicaps. Et klart minus, men det er vist også det.
Oddsene ligger normalt et sted i midten af markedet. Der er nogle få sportsgrene og ligaer, hvor Bwin skiller sig positivt ud: De har fine odds på 1X2 spil i sydeuropæisk fodbold, og de ligger også godt, når det gælder håndbold, Formel 1 og diverse amerikanske sportsgrene - især basketball og amerikansk fodbold.
Du kan generelt forvente en tilbagebetalingsprocent omkring de 93-95%, når du spiller hos Bwin. Men det afhænger også meget af den enkelte begivenhed. Oddsene varierer jo.
Bwin klarer sig forrygende, når det gælder liveodds. Tilbagebetalingsprocenten sættes selvfølgelig lidt mindre, men udvalget kan der ikke klages over. Du har mange spil at vælge imellem, og Bwin tager deres livesektion ret seriøst.


bwin-har-et

Bwin har et ret mørkt design, der ser ret smooth ud

Det er behageligt at kigge på det alle tidspunkter i døgnet - især om aftenen og om natten.
Rent navigationsmæssigt fungerer Bwin fint. Det er nemt at logge ind, nemt at redigere i brugeroplysninger, samt nemt at ind/udbetale. Når du skal finde en bestemt kamp eller begivenhed, så er det også forholdsvis nemt. Du har en stor menu, der viser alle de tilgængelige sportsgrene, og herfra kan du nemt klikke dig videre.
Således er Bwins hjemmeside ganske nem at bruge - selv for begyndere. De har i øvrigt en mobilplatform, som også fungerer godt. Du skal bare downloade deres app, og derefter kan du have Bwin med dig rundt. Applikationen bærer præg af samme design som du ser på selve hjemmesiden, men selvfølgelig i en mere mobil og mindre udgave.


Hos Bwin kan du selv vælge din indbetalingsmetode

Det er mest almindeligt at bruge et kreditkort (som fx VISA eller MasterCard), men diverse e-wallets er også tilgængelige. Heriblandt Neteller, Skrill og PayPal. Du kan også bruge et PaySafeCard.
Til udbetaling bruges bankoverførsel næsten altid. Det tager normalt 24 timer før Bwin godkender udbetalingen, og derefter er det op til bankerne, hvor lang tid det tager med selve overførslen. Oftest vil du have pengene på din konto inden for 4-5 dage. Det er ganske standard inden for branchen.


bwins-kundeservice

Bwins Kundeservice

Dansk live chat og telefonsupport er tilgængeligt hver dag mellem 12 og 20. Uden for disse tider kan du også få udenlandsk support. Ellers er det muligt at skrive en mail eller benytte en kontaktformular - her får du normalt også svar kort efter.
Bwin er kendte for ikke altid at give helt præcise svar til kunderne. For eksempel sker det ofte, at en kunde kontakter Bwin, og supportmedarbejderen skal snakke med ledelsen, før der findes en løsning. Det trækker selvfølgelig nedad, men når det er sagt, så får de fleste kunder løst deres problemer i sidste ende. Bwin har det dog med at snakke lidt udenom, når det gælder limits. De giver meget gerne personlige limiteringer - men uden egentlig at ville indrømme det.


Bwin er en fantastisk bookmaker for hobbyspillere

Den flotte platform og det store udvalg af spil er utroligt attraktivt. Derfor kan vi anbefale Bwin til enhver spiller, der ønsker at lave lidt sportsvæddemål for sjov og gerne vil have en god oplevelse undervejs.
For seriøse spillere med dybdegående strategier er Bwin ikke nødvendigvis den bedste bookmaker. De tilbyder en masse gode ting, men på grund af indsatsgrænser er det svært at hente et stort overskud måned efter måned. Overvej selv beslutningen nærmere - men vær fra start opmærksom på, at Bwin egner sig bedst til hobbyspillere.